lördag 2 maj 2015

Lördag 2/5-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kände det när jag vaknade idag att nä natten var inte bra inatt. Sedan såg jag datan och nä det var inte alls bra inatt. Men jag kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten som idag bestod av bacon och ägg och lite stekt bröd. En mycket god frukost idag och jag är glad att jag kan äta ägg igen. Får vi se hur längde detta kommer gå då. Så efter frukosten så satte jag igång med romanen. Men idag efter kass natt så kom jag inte igång förrän till ett tiden. Men sedan gick det bra idag körde fram till 14:00 då jag gick igång med träningsmaten. Så efter den så var det då stretchen och den körde jag idag även om jag inte körd hela idag jag gjorde halva lite mer. Så gick jag igång med maten hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Så jag har en fråga som ni inte kommer svara på men är någon intresserad av vad jag ser? Jag kan lägga in de serier jag ser en dag om ni vill. Så såg mina serier och så fick jag idag i mig två koppar kaffe för jag tog en extra igår. Så mer? En bra dag idag efter kass natt igen men jag kom igång idag på romanen och då blev det en bra dag idag. Så mer? Ja mer kommer köra imonn på hemsidan har mycket att göra sedan skall jag se när jag lägger upp den nya men det kommer ta sin lilla tid att fixa allt som måste fixas. Så mer? Ja dagen började kasst men så kom jag igång igen till ett tiden och då körde jag bra fram till två. Så en bra dag idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu vet jag varför axeln känns igen det är armhävningarna men jag vet inte vad jag skall göra åt dem om jag skall ända på den eller inte. Jag hade hoppats att jag kunde köra som innan bara jag fick vilat axeln men det sket sig det går inte. Men jag får se jag trodde att det var för att jag låg på axeln men så är det inte. Kom på det idag det är armhävningarna som gör att det gör ont igen. Men jag får felsöka ett tag så får jag se vad jag kan göra sedan.

HEMSIDAN: Ja idag hade jag fullt upp så jag hann inte nått idag men jag kör imonn. Då skall jag köra målningar och sedan är det länkarna som jag skall fixa till för sökningen. Sedan får vi se när jag lägger upp den nya kan bli snart tror jag vi får se.

ROMAN: Ja idag var jag seg så jag tänkte jag lägger mig ett tag och så la jag mig och så tänkte jag på den personen jag skriver om nu och då hade jag en historia som jag tänkte ut innan men gick in lite djupare idag. Jag hann inte klart med den idag men jag har att göra till måndag igen. Hoppas då att jag sover bättre på natten.

Så slut för idag och tack för idag jo det är lotto idag men de har inte ringt men om jag slår till så får ni veta på twitter idag eller imonn om inte annat så blir det till måndag på bloggen om det inte gav nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: