fredag 22 maj 2015

Fredag 22/5-2015 20:22

DAG: Jaha till natt och en jävligt kass sådan inatt. Till tre fick mina grannar för sig att sätta igång och sedan kom de på iden att sätta igång att spela gitarr. Jag har varit upp men jag tror inte de är hemma nu men nu kommer jag säga till dem att det inte är okey har sagt innan men kommer säga igen. Så vet inte när jag somnade inatt men sov till nio tiden idag. Kom ur sängen till tio tiden och fick igång frukosten. Som idag bestod av ägg och bacon och stekt bröd. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv då jag skulle ner med tvätten. Fick en på ringning av en annan granne idag innan jag skulle ner. Så stack ner med den till tolv och sedan upp igen. Var illa seg idag men jag gick igång med hemsidan ett tag idag innan jag stack ner och hängde upp tvätten. Så efter det så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan när jag skulle ner och hämta tvätten så träffade jag en annan granne och språkade lite. Sedan fick jag upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg ett par serier idag när jag åt. Så även en kopp kaffe sedan tog jag mig upp och skulle säga till men de var inte hemma så jag tar det en annandag. Så mer? En kass dag på det hela men jag fick tvättat så okey då. Men jag fick inte en tid till nästa gång fick ta lördag om två veckor ja till tvätt. Så mer? Jo jag mailade om drivrutinen till nätverkskortet och jag klickade på fel jag klickade på bilden men jag skulle ha klickat på texten då fanns det rutiner. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen vi hoppas att jag inte stöter på några problem tills imonn så kör jag igen storstretchen igen.

HEMSIDAN: Ja fick lite tid idag innan jag gick igång med att skanna datorerna. Gjorde fram till träningsmaten idag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen hoppas på samma tur då som jag hade innan då gick det bra. Men återkommer imonn med mera då.

Så jag säger hej för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: