lördag 23 maj 2015

Lördag 23/5-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kunde inte slappna av när jag inte fick tag i dem och idag har ingen varit hemma jo det är en hemma men han öppnar inte dörren. Så skall ta dem en dag för nu måste jag säga till igen. Så kom ur sängen idag till tio eller om det var halv elva. Fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med romanen men idag kände jag nä. Så jag la mig en timme för jag tänkte blir lite piggare då. Så till ett så gick jag igång med romanen. Körde idag till två och så skulle jag då köra igång med storstretchen men inte idag. Jag gick igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier idag när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så sedan har jag pillat lite med musikdatorn kollat lite vad det finns för appar knappt nått finns. Så att gå loss med en dator och säga att nu är det appar och sedan finns knappt nått där så går det som det går. Vi får se till Windows 10 om det är bättre då. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått eller imonn. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha skulle idag ha kört stretchen men gav upp hade inte lust så jag vilade axeln idag. Får se om det gör verkan snart då för nu gör det ont när jag lyfter armarna. Hoppas att det släpper om ett tag, vi får se.

HEMSIDAN: Ja imonn så kör jag igen hoppas på bra sömn så kanske jag kan köra resten imonn det är inte så mycket kvar nu jo det är rätt många sidor men inte så mycket på dem. Men det är träningsmaten som är stor sedan kan det gå rätt snabbt. Efter detta så skall jag gå igång med padd sidan men den kommer nog gå rätt snabbt det är mer eller mindre bara att kopiera över tror jag. Vi får se hur det blir med det sedan.

ROMAN: Ja körde idag men det var segt att komma igång idag. Sedan gick det okey och jag fick lite gjort iallafall. Så sedan kör jag igen till måndag då.

Japp nu är det slut för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: