tisdag 31 mars 2015

Tisdag 31/3-2015 20:36

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt men till nio så vaknade jag av att grannen tog ton. Och tyvärr så kunde jag sedan inte somna igen så jag låg till hela ett innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att skriva på romanen, körde idag till 14:00. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och när jag hade packat upp allt så gick jag på min beställning av muse. De tog pengar men jag får inte programmet förrän imonn tidigast. Så efter detta så spelade jag lite på ett nytt spel kostade 2 kronor så jag tänkte det kan jag ta. Så mer? Ja lite små kass dag rätt bra natt men sedan kass morgon för jag vaknade tidigt och sedan gick det inte att somna om igen. Så imonn är det roman igen och sedan skall jag ladda datorn och routern och musen så detta är klart till fredag då jag drar ett tag till morsan och farsan. Så mer? Ja jag har dragit upp hierarkin på min nya hemsida det blir många sidor och många menyer att göra och jag vet inte hur den gör detta det måste jag se när jag får den. Kommer göra alla sidor och sedan skapa menyn så får vi se hur den gör vet inte hur den beter sig men det kommer jag få om ett par dagar. Om jag kan få igång programmet imonn så kan jag se hur den gör. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej tills imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag så kör jag igen minns inte om jag sa det igår men jag körde stretchen igår. Hoppade armhävningarna och gjorde stretchen. Innan så har jag hoppat allt men inte nu längre.

ROMAN: Ja idag har jag läst mest hela dagen och jag kommer sedan när jag kör igen dela upp det i små stycken och gå in på dessa så gott jag kan. Men det är ett långt kapitel detta så det kommer ta tid att göra sedan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: