måndag 2 mars 2015

Måndag 2/3-2015 20:20

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt men jag vaknade tidigt  idag. Redan till sex tiden så slog jag upp mina blå och såg mig runt. Men jag somnade ett tag sedan med och till nio så vaknade jag igen. Efter detta så somnade jag inte igen kom ur sängen till elva tiden och fick frukosten i mig. Så efter detta så satte jag mig och körde igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen och hoppade stretchen idag. Så middag hade idag träningsmaten som jag är rätt trött på. Men idag gick allt ner och så fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Hade lite problem med datorn idag den ville inte somna men jag startade om den och då ville den. Så mer? Jo jag köpte en bok igår som jag hade tänkt köpa länge men fick den för 99 så jag tog den. Det är John Ajvides ny som jag har tänkt köpa länge men inte haft pengar till har det inte nu heller men för 99 kommer inte igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn. En bra dag idag.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick bra fick ändra ordningen lite men var ändå inte sen idag hade bra fart idag med. Men hoppade stretchen idag har ont i ryggen korsryggen och jag vet inte varför det gör ont. Det är illa för jag vet då inte vad jag skall göra åt det. Men ont gör det och jag kan inte säga varför som jag sa får se om jag kan komma på det så jag kan fixa det en dag.

ROMAN: Ja idag blev jag då klar med omgång ett och jag skall köra igång omgång två men just nu så rättar jag texten och sedan skall jag ställa in dubbelt radavstånd så får vi se hur många sidor det blir.

Så imonn skall jag klippa mig men jag skall köra romanen fram till två innan jag gör det så jag inte missar det. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: