torsdag 5 mars 2015

Torsdag 5/3-2015 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass natt det brukar vara bra när jag tar stark tablett men inte inatt. Vaknade ett par gånger under natten och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att köra romanen. Körde den fram till ett sedan igen från två till tre. Och sedan så stack jag till träningen så hem igen och hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Kan hoppas att jag inte får ont i magen igen inatt jag kan inte fatta vad det är men det måste vara köttbullarna. Och om det är köttbullarna så har jag ätit dem idag igen. Men innan så blir jag inte dåligt på torsdagar men på måndagar. Det är skumt får se hur det går inatt. Så mer? Såg på family guy när jag på middagen idag. Och så fick jag i mig en kopp kaffe med och idag så diskade jag fett filtret och la dem sedan i vasken så är det klart tills imonn hoppas jag. Så mer? En okey dag trotts kass natt ja rätt kass natt men en okey dag idag ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men var lite sen idag och så hoppade jag stretchen idag med men jag fick ont i handleden igen vad fan det nu är.

ROMAN: Ja idag körde jag då igång omgång två och det gick så där idag jag skrev på första kapitlet och så gick jag över till andra men så upptäckte jag att jag inte hade skrivit allt och så fick jag gå tillbaks igen. Sedan skrev jag om en sak och såg då att jag redan hade skrivit något om det och så fick jag göra om det igen. Det är det som är jobbigt när jag inte kommer ihåg vad jag skriver men jag fick det tillrättat och nu är jag på kapitel två. Ja det är inte kapitel två men det andra med denna personen. Jag tar person för person och går igenom.

Så nog för idag imonn är det tvätt så jag får inte mycket gjort imonn mer än det. Skall ut och handla med och då skall jag ha ny träningsmat och jag vet inte vad. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: