lördag 21 mars 2015

Lördag 21/3-2015 20:25

DAG: Jaha till natt igen då och inatt höll grannarna igång så jag sov inte bra. Men jag hoppades att jag skulle få sova på morgonen och det gick rätt okey. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Och det gick bra tills morsan ringde någon gång efter det så sket det sig. Så jag la ner till två tiden. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Innan detta så var jag uppe och fick upp en lapp på mitt förråd sedan ner igen. Så sket idag i stretchen helt och gick på med middag. Jo innan jag gick igång med middagen så gjorde jag träningsmaten. Så sedan hade jag idag kotletter med pommes och idag brände jag dem inte. Såg på mina serier när  jag åt och en av dem har paus ett tag så nu är det inte så många att se. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste idag. Men idag så la jag ner en bok och gick igång med Himmelstrand av John Ajvide har tröttnat på den jag läste så jag tar denna som jag vill läsa. Så mer? Jo det är lotto idag och de har inte ringt men kommer inte ihåg när dragningen är. Men troligen ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag eller imonn. Så mer? Ja det kommer inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur det går med stretchen framöver men jag tror jag måste köra även om det gör lite ont annars blir inget gjort alls. Har inte stretchat på länge nu. Men till nästa vecka så kör jag igen.

ROMAN: Ja hade vad jag skull göra idag men så sov jag illa och så ringde det. Det var för mycket som inte gick rätt så det gick inget vidare idag. Men det tar jag igen till måndag hoppas jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: