tisdag 10 mars 2015

Tisdag 10/3-2015 20:20

DAG: Jaha till natt och en jävlig kass sådan inatt men jag sov på morgonen och fick ändå lite sömn så dagen blev okey idag. Grannarna var igång igen länge såg inte vad klockan var men länge. Så kom ur sängen idag till elva eller lite innan. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen trotts kass natt. Körde den idag fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. När jag kom hem så köpte jag spelet och laddade hem det och gick igång en stund men fick lägga ner när det var dags för middag. Och jag kan säga att jag inte kom någon vart idag för inget sparades så jag får gå igång en dag igen och köra lite mer för att komma någon vart. Så mer jo spelet hette “The Talos Principle” och är ett pussel spel jag tror inte det är på tid så man kan pussla i fred såg rätt okey ut när jag testade det idag. Så mer? Jo efter detta så kom jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes var tanken men jag stekte kotletterna och när jag sedan såg i ugnen så hade jag inte fått in pommes så jag fick ta mos idag. Lite seg var jag ändå så jag glömde lägga in pommes när jag gick igång med middagen. Så åt och såg på mina serier när jag gjorde detta. Fick i mig en kopp kaffe med och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? En rätt okey dag trotts kass natt idag. Skall ta mig en dag och köra spelet lite längre så jag kommer till första spar punkten tror jag att det är en om jag inte såg fel idag. Så mer? Jo det gick på 380 inte 580 som jag trodde så jag har 200 kvar på mitt paypal konto att göra något med om jag inte laddar hem pengarna för jag har nu 500 kvar som skall räcka till den 25é. Men jag tror att jag har så det räcker och jag kan låta pengarna stå.

TRÄNING: Ja till torsdag så skall jag köra armhävningarna så får vi se om jag kan komma på varför det gör ont i höften och ryggen. Om det inte är från innan och det tar ett tag innan det lägger sig. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja körde idag trotts kass natt men jag sov rätt okey på morgonen idag så jag tänkte det skall nog gå bra. Har kommit till tredje kapitlet på denna personen. Jag vet inte hur mycket jag har skrivit fram till nu men det är ett par sidor tror jag. Men så skall det bli 200 av det får se om det går eller inte.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: