torsdag 26 mars 2015

Torsdag 26/3-2015 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men seg dag idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den till ett sedan gick jag igång igen till två och la ner till 14:30 idag hade inte mycket att ge idag mer om detta nedan. Så sedan stack jag till träningen och så hem igen. Idag såg jag en film när jag åt för jag hoppade stretchen idag. På netfix på en och en halv timme så jag blev sen idag men jag fick ändå i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä en rätt kass dag idag trotts rätt okey natt tror jag att det var. Men imonn så är det tvätt igen och det blir det för att det är helg till nästa vecka så jag kan inte tvätta då. Så mer? Jo spelade lite idag innan jag stack till träningen och kom vidare idag hade nått hopplöst ställe men idag så. Det är då Oscura Lost Light som jag spelade då som jag köpte på steam för ett par dagar sedan. Så mer? Ja imonn blir det hamburgare och till lördag blir det wok. Så mer? Ja nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var det illa segt men jag gjorde allt idag iallafall även om jag inte hade lust idag alls. Konstigt när jag sov okey så var jag ändå seg idag. Men jag hoppade stretchen idag skall dock köra stretchen och hoppa armhävningarna om jag måste. Har ont i nacken och det är för att jag inte stretchar så jag måste köra igång igen till lördag.

ROMAN: Ja vet inte vad det är men idag var jag seg som fan och fick knappt nått gjort idag. Och la ner till 14:30 då gav jag upp idag. Så men jag kör igen till lördag hoppas jag om jag kan finna inspiration vilket jag hoppas.

Så inget mer att berätta idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: