fredag 27 mars 2015

Fredag 27/3-2015 20:38

DAG: Jaha nu satt jag och botanerade (ja jag vet det är inget ord men om man är botaniker och då botanerar man väl?) i steam och glömde tiden helt men nu är jag här igen. Så till natten och en rätt kass sådan för jag vaknade ett par gånger och när jag sedan vaknade så var klockan bara sex. Låg till elva innan jag kom upp fick i mig frukosten och så stack jag ner med tvätten till tolv. Sedan upp igen och väntade på att den skulle gå klart. Så till kvar i ett så stack jag ner men fick stå och vänta i tio minuter innan maskinen var klar. Sedan hängde jag upp och upp igen. Och så stack jag till ICA för att handla lite. Så hem igen och då körde jag igång datorerna för skann och fick i mig lite snacks som jag hade köpt innan. Så sedan skannade det klart och jag fick igång ungen och stack sedan ner för att hämta upp tvätten. Så efter detta och jag hade fått in allt så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med stripes och såg mina serier när jag åt. Och så fick jag i mig en kopp kaffe igen. Men jag kan meddela att de har bytt ut Gevalia kaffet och det smakar inte så gott som innan. Jag maila om detta och då sa de att det är bytt men det är inte lika gott som innan. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag innan jag la ner för dagen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha tills imonn så kör jag eller så kör jag inte men jag tror jag skall köra stretchen även om jag inte kan köra armhävningarna. Kroppen mår inte så bra när jag håller upp med stretch.

ROMAN: Ja vi får se om jag har fått tillbaks fokuseringen tills imonn. Jag hoppas och så hoppas jag att jag får sova med inatt. Ni får veta imonn.

Så mer är det inte idag kommer igen imonn med mera då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: