onsdag 4 mars 2015

Onsdag 4/3-2015 20:20

DAG: Jaha till natt igen och en jävligt kass sådan inatt kunde inte somna utan låg nog till fyra fem innan jag somnade och sov sedan kort stund och vaknade igen i ett. Låg idag ända fram till tolv ja lite efter till och med. Fick i mig frukosten och så stack jag till frisören och klippte mig. Sedan stack jag in till stan och la om lite pengar till kontot och så stack jag till Stadium och hämtade mina byxor. Sedan gick jag hem idag och på vägen hem så stannade jag på ICA och handlade lite sedan hem igen. Så när jag kom hem så var klockan redan fyra så jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Hade en ny men den var kass så jag stängde av den. Så mer? Jo jag köpte ett paraply idag på stadium för 99 tänkte det jag har är snart slut så jag tar för 99. Så mer? Ja hela dan gick åt skogen idag och jag fick inte nått gjort men jag tar igen det tills imonn. Så mer? Jo jag köpte en bok till igår jag tror jag har sagt det men säger igen. Så fick jag två böcker idag av min granne så jag har rätt mycket nu att läsa. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. En kass dag och en kass natt som vanligt när dagen blir kass.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så fick jag mina nya träningsbyxor och de var okey så jag skall ta dem till nästa vecka igen.

ROMAN: Ja det blev inget alls idag men jag tar igen det tills imonn. Hade planerat för idag men som sagt kass natt är det inte nått att göra. Får se hur jag gör imonn måste tänka igenom allt ja vi får se hur jag gör.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: