söndag 29 mars 2015

Söndag 29/3-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt vaknade till nio tiden sedan lyckades jag somna om igen och kom ur sängen till halv ett. (Trodde jag) Så fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med dammsugningen men idag pillade jag med datorn ett tag och såg då att klockan var tre på datorn. Jag glömde att det är sommar tid och jag missade en timme idag. Så jag hann inte med nått idag som jag hade tänkt att göra. Så gick igång med middagen hade idag fiskpinnar med potäter och lite majonnäs var inte så gott idag. Så såg jag mina serier men hann inte med alla idag efter som jag hade missat en timme idag. Seg dag idag. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag med. Jo jag vann igår 76 spänn på eurojackpot så nu slipper jag lägga in pengar till det. Så har jag bestämt mig för att köpa muse till tisdag så jag får en månad betalning och nu har jag lite pengar med men måste gå igång innan jag får ny dator. Så mer? Jo jag kommer lägga ner Gevalias orginal kaffe det är inte gott längre de gjorde om och nä det var godare innan. Men dark är gott och så hoppas jag hitta ett till som jag kan ta nu har jag köpt två paket med det nya men jag kommer få i mig det med tiden. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

 TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Då kommer jag rotera igen så kör jag sedan två månader och roterar igen.

ROMAN: Jaha imonn så kör jag igen hoppas att jag kan fokusera tills dess.

Kan meddela att jag har något fel på min grafikrutin bilden vobblar skall kolla detta idag. Så mer? Nä nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: