onsdag 18 mars 2015

Onsdag 18/3-2015 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt men vaknade tidigt idag. Klockan var nio och sedan gick det inte att somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick frukosten i mig. Sedan körde jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00 då jag stack ut för att hämta mina böcker jag beställde på rean. Så hämtade den och så hem igen spelade en stund men gav upp och gick igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg mina serier när jag åt och idag kom jag på en sak. Ja om mina serier sa att en skulle ta slut men det finns en fjärde säsong på den så jag har inte sett slut på den. Kanske tar jag bort en för en ny serie har gått igång som jag nu spelar in så jag tror jag får ta bort en. Så mer? Jo det är lotto idag men jag har inte fått samtal så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag installerade ny flash och den sket sig och så fick jag med den jävla toolbaren med fan de skall lägga in sådan jävla skit. Och det blev fel så jag fick in skiten två gånger idag med. Men nu är den borta och allt är som det skall igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan och är redo för träningen imonn. Då jag skall köra hela stretchen med om inget går fel. Vi håller tummarna för det ja att det inte går fel.

ROMAN: Ja kom idag in på en jävligt slemmig typ men jag la bara till lite för han är inte med så mycket men kom på en bra grej idag om honom. Så imonn så kör jag sista på honom sedan är det de tre nä det är en till som inte är med så mycket sedan är det tre som är med och jag har kommit upp till 220 sidor på dessa. Sedan skall jag göra 180 på de tre men jag tvivlar att jag får till detta på en gång måste göra flera gånger för att få till det.

Så inget mer för mig så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: