fredag 13 mars 2015

Fredag 13/3-2015 20:37

DAG: Jaha natt igen som vanligt och inatt var mina grannar upp igen så kass sömn. Skall och säga till dem en dag så de inte tror att det är okey. Jag har sagt innan men måste göra igen. Så kass natt och kass dag så kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag försöka gå igång med romanen och satt ett tag innan jag gav upp. Jo innan detta så fick morsan problem med datorn och så fick jag ringa henne med så jag tappade farten idag och la sedan ner till ett tiden. Igår så laddade jag hem två spel till för 50 styck så jag tog för det var extrapris låg innan på 200 och nu 50 så jag tog dem. Men ett spel ville inte ladda hem och jag trodde det var något fel men såg idag att det var mitt backup program så gjorde att det inte gick att ladda hem. Så sedan hade jag ett fel till på den andra spelet som jag mailade dem om får se vad de säger om det. Så idag var det inte lätt att skriva alls. Men jag stack till ICA för att handla lite och det gick på 150 så nu har jag 500 kvar som jag skall leva på fram till den 25é blir hårt men det skall nog gå. Så sedan fick jag mina triss lotter idag det var tre och jag vann på två 60 så det blir två nya lotter imonn. Idag glömde jag lösa in dem så jag får ta det imonn. Så sedan hem och pillade med datorerna idag jag körde skann idag innan jag gick. Så mer? Jo jag hade middag med idag och jag tog köttfärssås och pasta idag och såg mina serier som idag är många. Skall se imonn så hoppas jag att jag hinner med alla så jag har tid till söndag att ladda hem nya cubase till musikdatorn. Så mer? Ja en kass natt men jag får prata med den tror inte de är hemma idag för jag har inte hört dem idag men till söndag hoppas jag att jag skall komma åt dem. Ja komma åt men jag måste säga till så de vet. Så mer? Jo spelen är rayman och ghost recon ett skjut spel och så rayman är ett plattformsspel så har jag lite att göra. Men det är så länge sedan jag körde spel så jag kommer inte ihåg var knapparna finns. Sedan går det inte att spara heller så jag väntar på svar. Men då har jag lite att göra om jag får tid. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag igen efter middagen ett kapitel. Så har jag 100 kvar tänkte att jag skulle köpa ett par böcker för det. Förhoppningsvis så får jag två pocket för det men jag vet inte vad jag skall ta. Tänkte maila min kompis om det om han har något att föreslå. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall imonn köra då men jag måste ut och lösa in mina triss lotter efter jag har skrivit romanen. Tror jag gör det med en gång så kör jag träningsmaten sedan och så avslutar jag med lite stretch hoppas jag.

ROMAN: Ja satte mig idag men jag la ner efter ett litet tag jag kunde inte koncentrera mig idag alls. Det kanske hade gått om jag inte hade ringt till morsan men sedan var det kört. Men det tar jag igen tills imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: