lördag 28 mars 2015

Lördag 28/3-2015 20:20

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen vaknade till sex tiden och kom ur sängen till halv tolv tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag till 14:00 innan jag gav upp och gick igång med träningsmaten. Stekte fyra kotletter idag. Så sedan la jag ner stretchen idag och gick igång med middagen. Hade wok idag och det var riktigt gott. Såg mina serier när jag åt och så satte jag mig att läsa lite också. Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Så sedan har jag idag funderat lite på nya webbprogrammet jag måste nog ta det snart för att få upp nya hemsidan. Skall lägga till ny recept sida och så skall jag sedan göra alla andra sidor med så jag tror jag får ta ny snart om jag skall hinna med detta. Så jag tror jag slår till snart och köper muse så jag kan gå igång med nya hemsidan. Och så är jag sedan klar med den nya tills jag byter dator. Så mer? Jo det var eurojackpot igår men ingen stor vinst för de har inte ringt men kanske lite. Ni får spana på twitter idag så är det lotto med vet inte när den dragningen är men tror att det är gjort nu så ingen storvinst där heller men kanske lite. Twitter igen idag eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag men jag skall till måndag köra stretchen om jag inte kan köra armhävningarna. Kan inte hoppa mer nu.

ROMAN: Ja visste idag vad jag skulle göra men hade illa svårt att fokusera idag men nu kommer jag ta lite paus över påsk så jag hoppas jag kommer igen med mera fart sedan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: