fredag 6 mars 2015

Fredag 6/3-2015 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja men först till förra natten. Jag glömde säga att grannen hade lite gäster och de gick inte förrän sent så jag kunde inte somna som jag ville igår. Så nu till natten och sov inte bra kom ur sängen till elva tiden och fick frukosten i mig. Sedan så stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Då satte jag igång datorerna på skann och så väntade jag på att tvätten skulle gå klart. Till kvart i ett så stack jag ner men då var det tjugo minuter kvar var sen idag tror jag. Så jag var där nere i tjugo minuter innan jag fick hängt upp den och sedan upp igen. Så efter detta så skulle jag då köpa träningsmat och idag kom jag på att jag skulle ha tacos igen kom inte på något nytt så jag tog detta idag igen. Så jag stack till ICA och handlade sedan på vägen hem så skulle jag ha hämtat min bok men kom på det när jag var utanför så jag la in köttfärsen och stack sedan igen. Så det är John Ajvides nya himmelstrand som jag skall sätta tänderna i efter det jag håller på med. Ser ut att vara bra på det som den handlar om men vi får se. Så mer? Jo jag har kommit på varför jag blev dålig i magen iallafall nästan. Jag har lagat maten lite kasst ett par veckor när jag stekte köttbullarna så la jag i dem frysta och sedan så var de inte i länge nog för att de skulle bli klara. Så mitten på dem var inte lagade. Så när de sedan låg i kylen i två dagar så blev de dåliga tror jag. Kan inte komma på något annat det måste var så. Och de som jag ställde in i frysen de lagades till när jag gjorde dem och de var inte dåliga för jag frös dem innan de hann bli dåliga. Ja jag gjorde innan längre men så hade jag lite bråttom nu ett par veckor och så blir de kassa. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra igen men jag måste ut imonn med och köpa lite till så jag är förhoppningsvis varm att köra när jag kommer hem igen.

ROMAN: Japp har kommit på mer idag men jag måste få ner det och sedan rätta till det har svårt att göra det rätt med en gång måste gå på det ett par gånger innan jag får till det så även denna gången. Så jag skall gå på det igen så skriver jag lite kort nu. Det viktiga är att jag kommer på historien nu så kan jag fixa till det sedan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: