torsdag 19 mars 2015

Torsdag 19/3-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov okey fram till nio tiden då grannens mobil gick igång sedan kom jag ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Det gick så där idag för jag gjorde annat med. Men till ett så var det lunch och sedan från två till tre körde jag igen. Så mer? Jo jag stack till träningen och körde sedan hem igen och hoppade igen stretchen. Så mer? Jo idag har jag kollat på ny dator som jag skall köpa till slutet av året. Kan säga att det inte finns HP som jag har haft innan jo det finns men det går inte att betala av så det skiter sig. Så jag har kollat på Dell och skall jag köpa dator så skall den hålla sedan med så den komma nog upp till en 25000 och det är mycket. Så om jag har råd till det men nu kommer nog Windows uppgraderas varje år? Tror jag men då kommer jag ha samma dator längre kanske i sex år innan jag köper nytt igen eftersom det uppgraderas så. Men jag tror det blir en Dell ändå om inte HP kommer med nya när nya Windows kommer. Nu är det ett tag men har ändå spanat idag lite och då har jag tappat fokus lite. Så mer? Jo hem från träningen och sedan middag på det idag hade jag kotletter med mos gott mos. Såg en film idag när jag åt ja en liten bit. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men sen var jag igen har tappat farten på torsdagar. Så hoppade jag stretchen igen inte bra…

ROMAN: Ja gick trögt idag men jag fick ändå lite gjort så jag är nöjd med dagen idag. Så till lördag kör jag igen imonn är det tvätt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: