tisdag 3 mars 2015

Tisdag 3/3-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en superkass natt igen. Det var samma som tisdagen innan då jag fick ont i magen så även idag och nu vet jag vad det var. Det är köttbullarna jag gör dem till lördag vid tre tiden sedan ligger dem i kylskåpet tills måndag till sju tiden. Då skall de inte hinna bli dåliga men det blir dem jag vet inte hur men det är dem. Så upp inatt vid tre? tiden och samma som förra gången då tar det från sju tiden till tre åtta timmar innan jag blir dålig av dem. Så och det är konstigt för jag har gjort detta innan och inte har jag blivit dålig då. Nu skall jag erkänna att jag inte såg på datum när jag köpte dem. Brukar göra det men minns inte om jag gjorde det denna gången. Men när jag äter dem till torsdag så blir jag inte dåligt vilket är skumt om de är dåliga så skall jag väl bli dålig av dem då med. Men till torsdag så tar jag dem från frysen och värmer. Innan till måndag så tar jag dem från kylen och värmer. Jag kan inte förstå hur det går till men det är dem så gör att jag blir dålig och jag kommer inte göra dem igen på ett bra tag. Så en kass natt. Men sedan sov jag okey fram till elva tiden då skrivaren startade nä jag hörde grannes mobil innan så jag vaknade till tio tiden idag innan jag gick upp till elva. Så satte igång med romanen med en gång och så körde jag den fram till 14:00 då jag stack till frisören men idag hade hon inte tid så jag försöker igen imonn. Så stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och när jag kom hem så satte jag mig med romanen igen ett tag innan jag gick på middagen. Hade idag karréer och stripes och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig ett par koppar kaffe och lite choklad och såg vidare. Sedan satte jag mig och läste lite ur den norska deckaren. Så mer? Jo innan jag satte mig nä efter jag satte mig och läsa så satte jag mig igen med romanen fram till halv sju tiden var jag klar. Så nu är jag klar för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp kass natt igen efter kass mat men nu vet jag vad det är så. Imonn är det lugnt men sedan till torsdag då kör jag igen.

ROMAN: Ja idag gjorde jag tre pass först blev jag klar med att gå igenom första omgången och så sparade jag andra omgången och skrev ut sedan med. Så efter middagen och det så satte jag in två i radavstånd och så var jag klar nä. Jag gick igenom och satte sidor på alla kapitel (jag vill skriva detta ordet i pluralis men det vill inte mitt program kännas vid går det inte att skiva kapitel i pluralis?) så jag kan snabbt hitta dit jag vill sedan när jag kör. Så jag kommer köra samma som innan med en person i taget tills jag kommer till huvudpersonen så hoppas jag att jag kommer på mer då för nu innan var det inte mycket att hurra för. Så det var nog allt jag gjorde idag men jag är nöjd med dagen trotts kass natt.

Så klart för idag och tack för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: