torsdag 12 mars 2015

Torsdag 12/3-2015 20:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en väldigt bra natt inatt. Somnade när jag skulle och sov sedan vad jag vet ända till 08:30 det ger 10 timmar sömn inatt. Och vad jag minns så vaknade jag inte en enda gång inatt. Måste var nytt rekord i sömn för mig tio timmar. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan bar det av till gymmet men idag när jag sov bra så gick det så där ändå att köra mer om detta nedan. Så sedan hem och skippade stretchen idag och gick på med middagen. Hade idag igen tacos ja det heter nog inte tacos utan tortillas men det är rätt gott kan säga att jag trodde det skulle vara godare än det är. Nu är det okey men som jag sa hade jag större förhoppning på det. Så såg lite på teven med idag nä det gjorde jag inte såg inte nått idag utan åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Har inte tid att se när jag äter tacos då äter jag bara jag får i  mig fyra det räcker köttfärsen till och det är som jag sa okey inte super gott men okey. Så mer? Jo jag fick svar från cubase igår och om allt går som jag vill så skall jag göra till fredag och ladda in det nya igen. Så mer? Nä inte mer idag jo en sak till. Nä jag kommer inte på vad det var kom ihåg det igår och tänkte det skall jag säga imonn men så idag. Ja ni får veta en annan dag om jag kommer på det då. Hej…

TRÄNING: Jaha massor med sömn och då tänkte jag att idag kommer det gå väldigt bra men så var inte fallet. Jag var seg idag och tappade tempo som fan och fick bara cykla i tio idag. Och så hoppade jag stretchen idag igen men till lördag så skall jag köra hela och inte hoppa.

ROMAN: Ja det går bra att köra just nu kommer på mycket men det är ändå ett tag till innan den blir bra nog för att tryckas. Men det gick bra idag och jag fick mycket gjort. Har gått på nästsista kapitlet så imonn så kör jag det om jag hinner och sedan är det bara ett kvar innan jag går över till nästa person.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: