tisdag 24 mars 2015

Tisdag 24/3-2015 20:18

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små okey natt inatt. Vaknade dock tidigt idag och kom ur sängen till tio tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att skriva romanen. Körde den idag till två tiden då jag stack till frisören och klippte mig. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite skall handla imonn men jag tog pommes stripes och klyft idag så jag slipper släpa på det imonn. Så sedan hem igen och gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Så mer? Lite halv kass dag idag hade lite svårt att fokusera idag när jag skrev. Så mer? Jo jag köpte ett spel till igår för 100 om jag inte sa det igår kommer inte ihåg men ett till tog jag. Så mer? Jo jag köpte en cd för ett par dagar sedan för mina paypal pengar en Metallica. En gammal som jag inte hade fick den för 79 tror jag att det var så jag tog den kommer väl om ett par dagar skulle jag tro. Så mer? Jo jag har uppdaterat top tio 2014 igår glömde säga det igår. Finns på min spotify sida om ni vill ha tag i den så går ni upp på hemsidan och så går ni till spotify och så finns det en knapp att klicka på så kommer ni till min sida och sedan tar ni fram allt så finns top tio där så ni kan lyssna. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har bestämt mig för att köra armhävningarna  varje gång så kanske jag hoppa stretchen ett tag men jag måste köra sedan igen. Så kör jag armhävningar bara och så lägger jag sedan på resten med så hoppas jag att jag kan köra igång igen med detta.

ROMAN: Ja körde idag mina två timmar och jag hade svårt att köra idag igen. Men jag kör på så hoppas jag att det sedan går lite lättare med det. Måste lägga till mycket mer på denna text så jag kan om jag bara får sova lite bättre vi får se hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: