lördag 31 januari 2015

Lördag 31/1-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen och en rätt bra natt inatt det som var bra med den var morgonen vaknade idag till elva tiden. Men var lite seg idag troligen för att jag sov lite för länge idag. Så fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång att skriva men då var klockan redan över tolv så jag fick vänta till 12:30 att gå igång. Så sedan körde jag idag fram till 14:30 så jag fick mina två timmar ändå. Till 14:30 så gick jag igång med träningsmaten idag och efter den så skulle jag då köra igång med storstretchen men hoppade den idag. Jag körde middag istället hade idag korv och pommes nä klyft och såg mina serier när jag åt. Hade gjort en tabbe igår när jag skulle se mina serier så fanns det inga. Men jag hade gått ner ett steg så mina serier fanns ovan såg det idag. Så imonn har jag väldigt mycket att se som jag troligen inte hinner med men vi får se tills imonn. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe med innan jag satte mig och läste lite. Så mer? En bra dag idag och som vanligt så började det med en bra natt. Jo jag såg klart hundraåringen men det var så där kan inte fatta att så många läste den men det är alltid bättre att läsa än se så jag skall ta en dag och läsa den men filmen var så där hade inte roligt när jag såg den. Så mer? Näe kommer inte på mer idag ses igen imonn då jag skall dammsuga och sedan spana på serier hela dagen.

TRÄNING: Ja klockan var sen och jag la ner idag igen. Måste ta och köra lite bättre men jag blir alltid så jävla sen så jag hoppar det. Vi får se till nästa vecka om det går bättre då.

ROMAN: Ja idag gick det bra igen har kommit på mer att lägga till sedan skall gå en runda till på denna personen innan jag kör annat. Men det gick väldigt bra idag igen.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Jo lotto idag men de har inte ringt mig så jag säger ni får se på twitter idag eller imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: