onsdag 21 januari 2015

Onsdag 21/1-2015 20:12

DAG: Jaha till natt igen och en så där natt inatt sov rätt okey men vaknade tidigt idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till två då jag stack till apoteket och fick mina sömntabletter. Så mer? Jo jag köpte lite godis idag med på vägen hem. Så kom hem och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt idag. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite innan jag fick i mig två morötter idag. Får äta upp dem innan de blir gamla. Så mer? En rätt kass dag idag skall jag bara ha bra dagar när jag tar starktablett? Jag hoppas inte det men idag var det en kass dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag skall se om jag vann idag på lotto jag har inte fått samtal men kanske lite ni får veta på twitter idag om det gav nått eller imonn på samma ställe. Nu är det nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag men det var illa trögt idag jag vet inte riktigt varför men idag gick det inte bra att skriva men det är som alltid sömn som gör det. Imonn så går det förhoppningsvis bättre, ni får veta imonn.

Jo idag så gjorde jag lite på hemsidan igen jag hade glömt att lägga till ett © framför copyright men det gjorde jag idag men jag fick igen göra det för hand. Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: