lördag 10 januari 2015

Lördag 10/1-2015 20:33

DAG: Jaha natt  igen och en bra natt inatt sov rätt okey fram till elva tiden kom ur sängen till lite efter elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:10 nått sånt då jag la ner och skulle då gå igång med storstretchen. Men hoppade den idag och gick igång med middagen istället. Hade idag köttbullar med stripes och såg mina serier när jag åt men fick spara lite tills imonn med hann inte med allt idag. För jag la mig på sängen innan jag skulle stretcha och då gick klockan och jag var sen idag. Så mer? Jo jag är sen nu med för jag låg på sängen och kom på en ny strategi för romanen. Men mer om detta nedan. Så mer? Jo det var eurojackpot igår men får svaret idag skall vi se om jag har vunnit nått ni får veta på twitter idag om det gav nått på den. Sedan är det lotto idag om jag vinner på den så får ni veta på twitter idag eller imonn om det gav lite. Så mer? Skall se om jag inte kan göra ett recept om ett par dagar till nästa vecka. Hittade ett wok recept som såg rätt okey ut men vi får se om jag har råd till det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gav upp idag igen men då var klockan redan över fyra så jag tänkte nä inte idag. Men till nästa vecka så skall jag köra igen jag måste göra innan jag slappar till helt.

ROMAN: Jaha idag blev jag klar med den och det blev 80 sidor nått sånt där. Jag låg idag och tänkte ut en ny strategi för att blir klar jag skall skriva om jag sover om jag inte sover så skall jag lägga upp nästa kapitel. Jag måste komma på mycket för att få ihop till varje kapitel så om jag sover kasst så kan jag göra detta och inte skriva. Då kan jag göra utan att göra och så blir det inte dåligt som det blir om jag skriver. Det vill säga att jag lägger upp vad jag skall skriva om inte att jag skriver kan nog komma på historier ändå hoppas jag. För det är mycket att komma på nu och jag måste gå djupare in för att få till det. Vilket jag förhoppningsvis kan om jag inte skriver utan kommer på historier. Det är iallafall den nya strategin som jag kom på idag då kan jag skriva även om jag sover kasst viket händer ofta ju. Vi får se hur det går med det går igång till måndag med detta så vi hoppas på bra sömn.

Så klar för idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: