lördag 24 januari 2015

Lördag 24/1-2015 20:30

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt men kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen och körde den idag fram till 14:00. Då gick jag igång med att ta mig till ICA för att handla lite, tog ut en 100 till idag. Och köpte upp den med på chips och semlor som jag åt en idag men har en kvar tills efter bloggen. Så sedan hem och satte igång med träningsmaten efter detta så skulle jag då ha kört storstretch men jag hoppade det idag för klockan var redan fyra nä halv fem. Så jag gick igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt men hann inte alla idag så jag har tills imonn och två filmer med så jag måste upp tidigt imonn om jag skall hinna med att se allt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så lag jag mig på sängen. Så mer? Jo just nu fick jag i mig den sista semlan med i ett nafs det är många år sedan jag åt semla skulle tro tio eller nått sånt. Så mer? Jo det är lotto idag de har inte ringt så troligen ingen storvinst men kanske lite. Jo Windows 10 kommer gå att uppgradera från Windows 7 så jag tror jag kommer göra det med denna datorn så morsan får nytt. Om den kan annars får hon denna och så är det bra men går det att uppgradera så får hon ny med. Så mer? Nä inget mer nu kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte idag men till måndag så skall jag köra även om jag inte vill. Gillar inte att jag ger upp så lätt som jag gör men till måndag så kör jag igen.

ROMAN: Ja kass natt men ändå en okey dag idag jag fick gjort mina två timmar idag och det gick okey trotts att jag var seg. Men imonn så kör jag igen och så får vi se hur det går till tisdag för det är tisdag och fredag som är problem med det är dagar efter träningen. Men vi får se jag tror dock inte att det är bra när jag lägger ner helt. Det är bättre att köra lite än inte alls.

Så lotto får ni veta på twitter idag eller imonn eller så till måndag om det inte gav nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: