torsdag 29 januari 2015

Torsdag 29/1-2015 20:24

DAG: Jaha natt igen och en små kass natt inatt vaknade en gång och sedan till tio så satte grannens mobil igång att ringa och sedan snoozeade han fram till elva så jag fick ingen lugn och ro idag alls. Så kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till tre och stack sedan till träningen till 15:20 idag. Så tränade sedan hem och hoppade stretchen idag och gick på träningsmaten med en gång idag istället. Hade idag tacos men med mjuka skal ja tunnbröd det gick så där på första försöket idag. Jag la in sex bröd och det första var hårt så det sprack och det gick inte att få runt brödet runt så jag åt den första i köket och mycket hamnade på golvet. Sedan flyttade jag in i vardagsrummet och gick loss på resten de var mjuka men jag fick inte runt det så jag fick hålla ihop det och äta ändå det var för små bröd skall köpa större till nästa vecka. S men det var gott även om köttfärsen knappt smakade nått och det var för att jag hade jalapeños som det smakade bra. Kan säga att det inte är någon skillnad mellan röda och gröna smakar nästan samma. Så fick inte igång teven idag alls koncentrerade mig på att hålla bröden så att allt inte ramlade ut. Så fick i mig fyra sedan var det slut med allt. Och det var gott mycket bättre än de hårda som jag inte kommar ta igen. Så kommer ta samma till nästa vecka sedan får vi se. Så mer? En bra dag idag trotts kass morgon och natt. Det gick bra med romanen så då blir det en bra dag.

TRÄNING: Ja seg idag och hann knappt cykla idag alls men jag var seg på magen med så när jag kom hem så la jag ner stretchen idag.

ROMAN: Ja körde idag och läste först igenom allt och sedan la jag upp för att lägga till har nu fem grejor att lägga till på denna personen och han är inte med så mycket heller så jag började med honom. Sedan tar jag en till och så kommer jag fortsätta hoppas jag. Vi får se hur det går imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: