söndag 25 januari 2015

Söndag 25/1-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och mina grannar hade lite folk hemma igår så jag låg länge innan jag somnade inatt. Så kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med dammsugningen till tolv tiden men var lite sen idag. Kom igång till ett tiden idag. Så efter detta så gick jag igång med att se teven massor med serier idag och sedan ingen film sparar den till en annan dag. Idag fick jag in alla tre tillbaka till framtiden som jag skall se en dag jag inte en dag utan flera dagar tror jag. Så mer? Jo jag vann inget på eurojackpot igår heller ja det var till fredag men ingen vinst där iallafall. Så mer? Jo till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med mos som jag gjorde snabbt idag. Sedan fortsatte jag att se mina serier och så fick jag i mig en kopp kaffe med efter detta. Så mer? Jo jag satte mig en liten stund och läste med idag. Så mer? En okey dag idag trotts kass natt men en okey dag som sagt. Men jag hoppas att jag sover bättre tills imonn. Nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Sedan är det inte långt kvar tills jag roterar igen kommer till nästa månad.

ROMAN: Ja hoppas jag sover inatt så kör jag igen imonn. Tror att jag skall köra varje dag om det går även om jag är trött men vi får se hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: