onsdag 28 januari 2015

Onsdag 28/1-2015 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till två. Så efter detta så var jag seg och gjorde inte många knop idag. Så jag satte mig och tittade på teven ett tag tills det var dags för middagen. Körde igång den till halv fyra idag hade kotletter med stripes och såg mina serier när jag åt. Så mer? En rätt kass dag idag hade illa svårt att komma igång med romanen idag. Så mer? En seg dag idag men jag fick tag i feferonis fick med mig lite av varje igår när jag handlade så hela kylen är full nu. Men jag hade detta till mina kotletter idag och det var gott har inte funnits innan vad jag har sett. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Sedan är det inte mer än ett par dagar till så skall jag rotera igen.

ROMAN: Ja segt idag men jag gjorde mina två timmar idag ändå men det var illa segt idag kom inte på nått nästan. Men jag kan inte komma ihåg vad jag skriver heller det är illa jag måste göra om sedan för jag skriver nått och så lite längre fram så har jag redan gjort det innan. Men jag kör ett tag till så får jag se vad jag gör sedan. Vet inte hur jag skall göra men jag måste nog läsa innan jag skriver och allt för jag kommer på nått som jag har gjort sedan ett par kapitel fram och det går ju inte. Men jag kör ett tag till så får jag se vad jag gör. Men det är sömnen som gör att jag inte kan komma på vad jag har skrivit kan inte hålla det i huvudet just nu.

Så det var allt för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: