fredag 16 januari 2015

Fredag 16/1-2015 20:10

DAG: Jaha som vanligt till natt och en jävligt kass sådan inatt. Vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till elva tiden. Men jag fick ge upp romanen idag det var ingen ide att köra den idag, men lite fick jag gjort ändå mer om detta nedan. Så körde igång musikdatorn och uppdaterade BIOSen  idag skickade ett forum meddelande om detta för ett tag sedan men fick inget svar så jag gick upp för ett par dagar sedan igen och fick så svar. Det var samma bios på både 8.0 som till 8.1 så jag uppdaterade den idag. Sedan körde jag skannern på båda datorerna och så efter skannern var klar så hade jag uppdateringar från Windows och så och så uppdaterade jag grafikkortet med för jag hoppades att jag skulle rätt till datorn men det hjälpte inte heller. Så det mesta av dagen gick till att uppdatera den. Så sedan stack jag ut och handlade lite från ICA och fick ta ut mer pengar idag med tog 200 så nu har jag 800 tror jag om jag inte räknar fel. Så sedan hem och gick igång med middagen med en gång jag kom in då var klockan redan fyra. Hade idag karréer med pommes sist jag köpte pommes så tog jag fel och tog två pommes istället för en stripes. Så såg mina serier men eftersom jag var sen idag så hann jag inte se så mycket idag. Får se till söndag då jag bara skall dammsuga. Så mer? Jo musik datorn ja jag har aldrig fått den att somna som den skall efter en femton minuter eller nått sånt och jag tror att det är för att det finns två grafikkort på den ett Nidiva och ett intel. Kan inte fatta varför de har två det bäddar ju för problem men det går inte att stänga av heller. Så mer? Ja en kass dag men lite fick jag ändå gjort så okey dag då da.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller så jag hoppas att jag får tid att köra imonn så jag inte blir sen och ger upp igen. Men bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

ROMAN: Ja det sket sig idag så jag försökte inte ens idag utan gav upp och gjorde annat. Men lite fick jag in som jag sedan skall skriva om så lite blev ändå gjort idag. Men jag tar igen det tills imonn, hoppas jag.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: