tisdag 6 januari 2015

Tisdag 6/1-2015 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och mina grannar var uppe hela natten inatt. Ja det kändes så iallafall. Så när jag sedan vaknade till sex sju tiden så tänkte jag jag ligger till tolv idag. Det gjorde jag men jag var illa seg så jag fick igång datorn efter frukosten men skrev ett ord och sedan la jag ner. Hela dagen åt skogen idag. Men jag beställde en tandborste och borst idag skall hämta det imonn. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Köpte upp mina sista pengar idag och så hade jag glömt webbhotellet så det betalade jag igår och missade då 200 så nu har jag inte så mycket kvar igen. Har 1000 som skall räcka till den 25è. Så mer? Jo kom hem och fick igång middagen till tre tiden eller om det var halv fyra tiden. Hade idag karréer med stripes och såg först serien och sedan filmen. Det var beck rum 302 tror jag att den hette okey men sparade den inte. Så mer? Nä imonn skall jag ut och köpa det ja tandborsten och borsten kommer gå på 1100 nått sånt. Så får jag åka till Hisingen där de finns finns inte i stan jag var där efter jul men det var slut. Så mer? En jävlig kass dag idag men jag hoppas på bättre imonn så jag kommer igång mer romanen.

TRÄNING: Jaha skall köra stretchen från och med torsdag. Får inte slappa med det nu mer. Kommer jag igång så är det lugnt sedan med det.

ROMAN: Ja en jävligt kass natt så jag la ner idag. Var inte ens någon ide att försöka idag kände jag. Men det tar jag igen tills imonn om jag sover. Har kommit till slutet nu och jag måste få till det bra. Då går det inte att sova kasst och sedan skriva men imonn så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: