fredag 23 januari 2015

Fredag 23/1-2015 20:25

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan inatt igen men idag gjorde det inget för jag skulle ju bara tvätta idag. Kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten. Sedan gjorde jag inte nått fram till tolv då jag fick in tvätten. Så upp igen och gjorde inte heller nått, jo jag gick igång med att skanna datorerna. Så sedan när klockan slog kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den samma. Så efter detta så skulle jag då till ICA för att handla lite träningsmat och det gjorde jag men jag glömde gräddfil som jag måste ut imonn och köpa. Har nästan inga pengar kvar heller men jag har nog för fil skall köpa två burkar så jag har till torsdag med. Så mer? Jo sedan hem och sedan kollade jag datorerna och det är samma fel på bägge ja det är McAfee som gör fel den säger att det finns uppdatering på java men så installerar jag och den säger ändå att det finns uppdatering samma fel som förra gången men jag tror jag skiter i att säga till. Så sedan till kvart i fyra så hämtade jag upp tvätten och så satte jag igång med middagen hade idag karréer med stripes. Såg mina serier men jag missade ju ett par igår nä i onsdags. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha imonn så skall jag då ut och sedan skall jag göra träningsmaten nä jag tror jag gör träningsmaten innan och sedan ut och handla så kan jag gå på stretchen med en gång sedan när jag kommer hem.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen så hoppas jag att jag kan sova lite bättre än innan. Vi får se tills imonn.

Så inget mer att säga jo jag satte mig och läste lite idag innan jag bloggade. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: