onsdag 14 januari 2015

Onsdag 14/1-2015 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt men imorse så gick inte slamsugningsmaskinen igår och jag lyckades somna om igen ett par gånger. Men seg var jag så jag låg kvar till efter elva innan jag gick upp idag. Så fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen men jag var sen upp idag så jag fick vänta att gå igång till 12:30 idag. Men det gick bra idag trotts rätt kass natt men då sov jag idag på morgonen fick inte det igår. Så körde idag fram till 14:30 för att ta in halvtimmen imorse. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite fick ta ut 200 idag nu är det 800 kvar men jag har levt på mindre så det skall nog gå bra. Så sedan hem och så gick jag igång med middagen till lite innan fyra idag. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt. Men hann inte så mycket idag eftersom jag var sen så jag har tills fredag imonn är det träning så jag ser inget imonn. Så mer? Ja seg natt igen men som jag sa så sov jag bättre på morgonen idag än igår så jag fick igen lite sömn och kunde köra idag. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag efter kaffet. Nä kommer inte på mer idag jo det är lotto vinner jag så får ni veta på twitter idag eller imonn. Om det inte gav nått så blir det till fredag blogg. Nu är det nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får vi se om det går lika bra som i måndags, men jag tror det blir lite hårdare imonn.

ROMAN: Ja kom igång sent idag men sedan gick det okey idag. Men har lite svårt att komma på just nu innan så gick det bra men jag tror det är sömnen som gör det. Vi får se hur det går imonn om jag sover då vill säga.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: