måndag 19 januari 2015

Måndag 19/1-2015 20:34

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt sov ända fram till åtta idag. Men av någon konstig anledning så var jag ändå trött idag. Men kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till tolv och körde den fram till ett då det var lunch. Så efter detta så körde jag igen från två till tre. Så sedan stack jag till träningen och sedan hem igen stretch och så middag på det. Curry ja hade idag curry kyckling och det var väl okey men jag åt inte upp idag tyckte det var lite för sött men rätt mycket gick ner ändå idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Bra natt men ändå en halv kass dag idag brukar bli bra när jag sover men inte idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto eller eurojackpot heller men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Måste ut och hämta mer tabletter imonn har nästan slut på en sömntablett. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och la till en övning idag och det kändes rejält idag. Jag har gjort knäböj innan och det är väl okey men det tar en jävla tid när man kommer upp till en 40 eller nått sånt så jag la till en annan övning istället för den idag. Man sitter och pressar med benen jag la på 40 på den och det kändes rätt mycket idag. Men annars gick det bra idag en bra dag. Andra veckan på höjningen då brukar det bli lite segt men inte så farligt idag.

ROMAN: Ja sov bra och då brukar det bli bra även på denna punkt men inte idag. Kom inte på nått idag så jag får ta och lägga till sedan jag skriver bara just nu så får jag lägga till sedan för nu går det rätt trögt. Men jag hoppas att jag hittar tillbaks till där jag var innan och kör igen sedan. Vi får se imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: