söndag 18 januari 2015

Söndag 18/1-2015 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och igår drack jag för mycket och var uppe två gånger på toan. Så inte så bra natt inatt heller. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med att dammsuga. Så efter detta så var det teven som gällde jag satt i ett maraton från ett tiden fram till tre då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med mos och såg mer serier när jag åt hade en fyra fem att se idag. Så till fem tiden så var jag klar och jag fick i mig en kopp kaffe sedan la jag mig på sängen och väntade på att klockan skulle slå åtta. Men undertiden jag låg så kom jag på en del till romanen. Så fick inget på eurojackpot såg jag igår men jag la nytt på fem veckor. Så sedan är det då lotto men jag vet idag när jag kollar mailen. Så mer? Jo såg en ny serie the strain tror jag att den heter rätt okey tror jag. Så mer? En rätt okey dag idag trotts att natten var rätt kass. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag satte mig och läste en stund innan jag la mig idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Har ändrat en grej tills imonn får se hur det går då.

ROMAN: Ja det är söndag och jag är ledig på denna dag men jag har ändå fått till lite idag när jag låg på sängen så kom jag på lite som jag har tills imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: