måndag 5 januari 2015

Måndag 5/1-2015 20:10

DAG: Jaha natt igen och jag hade illa svårt att somna igår. Först så satte elementet igång att knäppa och det är omöjligt att somna om det gör det. Så jag fick upp och pilla med det sedan så låg jag rätt länge igår innan jag somnade. Och så vaknade jag till sex idag låg sedan i sängen hela tiden fram till tio tiden. Somnade inte om idag alls och jag trodde då att dagen skulle bli kass men så var inte fallet idag. Mailade idag men det var fel adress jag har illa svårt att få den rätt och nu i kväll så hoppas jag att jag fick det rätt. Så sedan så fick jag i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så hoppade stretchen idag och gick på med middagen. Så såg lite teve när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med innan jag nu sitter här. Och det var en bra dag idag trotts tidigt morgon. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja jag såg det igår men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä nog för idag och tack för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det bra men det var lite tungt idag efter uppehåll men jag gick igenom ny tyngd så jag är klar för nästa vecka. Detta trotts tidigt morgon och knäppande element.

ROMAN: Ja var pigg idag trotts att jag vaknade tidigt och det gick bra att skriva idag med. På det hela taget en väldigt bra dag.

Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: