måndag 12 januari 2015

Måndag 12/1-2015 20:31

DAG: Jaha till natt och en rätt bra natt igen men det är för att jag tar starka tabletter. Somnade som jag skulle och vaknade sedan till fem, det var tidigt men idag så gjorde detta inget jag var pigg idag. Men jag lyckades somna om igen ett par gånger. Kom ur sängen till lite innan elva idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv. Så höll på med den till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen stretch och så middag. Hade ny mat idag men det var så där såsen blev tunn och seg av någon anledning. Så såg på family guy och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag vann inte nått men det är ju som det brukar vara så. Men till denna veckan då kommer det smälla till det känner jag på mig. Eller hur? Så mer? En bra dag idag trotts tidigt morgon så var det en bra dag. Så mer? Ställde in en till serie idag det kommer nya hela tiden nu. Sexan grimm är väl så där men går att se på. Har följt den ett tag nu så jag kör på den. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så körde jag på ny tyngd och det gick bra men det brukar kännas nästa vecka att det är tungt. Men idag gick det bra men jag var sen till cykeln idag cyklade bara i fem idag.

ROMAN: Ja idag gick jag då igång på riktigt och det gick bra idag. Kom på mycket och skrev två sidor idag och det är jag nöjd med. Får se hur bra det går imonn brukar sova lite kasst efter träningen som sagt. Men idag gick det bra.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: