fredag 9 januari 2015

Fredag 9/1-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävligt kass sådan igen fick upp ett par gånger för jag åt någonting kasst vet inte vad det var men nått var det. Så en kass natt inatt vaknade till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så fick jag ner tvätten och fick igång maskinerna. Sedan upp igen och gjorde inte mycket innan det var dags att få upp tvätten ja till tork alltså. Så då var klockan kvart i ett tiden och jag stack till ICA för att handla lite. Så fick med mig det jag skulle trodde jag men jag glömde pommes stripes och klyft. Så sedan hem och slog igång datorerna till skann idag till två tiden. Så sedan så gjorde jag inte nått innan jag stack ner och hämtade upp tvätten. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier. Som nu är många jag har spelat in tre till nu i dagarna. Så jag satt länge idag och så var jag sen med middagen idag med. Så jag har mycket att se imonn och på söndag men imonn så skall jag laga träningsmat och köra storstretch så vi får se vad jag hinner med. Så mer? Ja som vanligt och varje dag så hoppas jag att jag sover bättre tills imonn.

TRÄNING: Ja då är det storstretch imonn igen jag hoppas att jag inte blir sen imonn så skall jag köra lite bättre armhävning imonn. Vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Ja då skall jag köra igen imonn så vi hoppas som vanligt på bra sömn så skall det nog gå bra. Är inne på epilogen och den är rätt viktig att få till men jag skall ju skriva ner det med och kan ändra då. Han kommit upp till 80 sidor nu som jag sedan skall skiva ut och gå efter. Så får vi se hur många sidor det sedan blir runt 500-600 hoppas jag men jag kan leva med om det bara blir 300 med. Men det är mycket att lägga till sedan vi får se hur det går.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: