torsdag 15 januari 2015

Torsdag 15/1-2015 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och sov bra inatt men vaknade igen till fem tiden sedan någon gång så satte de igång på taket och så fick jag ingen mer sömn. Kan säga att tar jag starktablett så sover jag länge tar jag inte stark så sover jag kort tid. På stark så sover jag från elva tiden fram till fem tiden det är sex timmar då är jag pigg. Men tar jag svag så sover jag en timme sedan vaknar jag och så håller det på men då om jag får en timme på morgonen så kan jag ändå vara rätt pigg på svag tablett. Så körde igång med romanen och tog paus till ett då det var lunch sedan igen till två fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem skippade stretchen idag. Så sedan såg jag family guy och så en kopp kaffe. Så mer? En bra dag idag och som vanligt så börjar den med en bra natt.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick lite trögt men jag har kommit upp i lite tyngd nu med så. Men när jag kom hem så körde jag armhävningar sedan la jag ner. Lite tidig dag idag annars hade jag nog gjort allt idag men jag körd armhäv så jag är ändå nöjd.

ROMAN: Ja idag så körde jag och så kom jag in i en andra andning idag runt ett tiden än efter ett så kom jag in i andra andningen gick riktigt bra idag. Så blir det kasst imonn skulle jag tro brukar bli efter träningen men vi får se.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Tummen upp

Inga kommentarer: