måndag 26 januari 2015

Måndag 26/1-2015 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt, sov rätt okey fram till tio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Så sedan stack jag till träningen tränade sedan hem igen. Stretch och så middag på det och idag hade jag då tacos och det gick inte bra idag allt ramlade ut som jag visste att det skulle göra. Jag fick ta med mig allt till vardagsrummet och göra den där men efter tre skal så la jag det på tallriken och åt så. Allt föll ur men jag visste det men jag tänkte det går nog ändå. Men det gjorde det inte så jag kommer ta annat till torsdag kommer inte ihåg vad det heter men jag skall ta tunnbröd och göra så kommer jag inte tappa nått skal var skit. Men det visste jag och jag testade ändå men inte mer. Så och såsen var tam smakade knappt nått hade det inte varit för jalapeños jag hade köpt röda och gröna så hade det inte smakat nått. Och jag tog stark sås och stark krydda men det smakade knappt nått. Så nästa gång jag gör så skall jag ha både röda och gröna och så i tunnbröd så jag inte får allt på golvet. Smak? Okey men som jag sa det var inte starkt alls utan chilis ja eller jalapeños utan dem så smakade det inte alls starkt. Men det var ändå rätt gott med gurka och tomat och majs jag glömde löken idag kom på det när jag var klar. Så till torsdag så tar jag tunnbröd och så laddar jag på med jalapeños så går det ner. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja i lördags men såg det igår men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo det är klippning imonn och så skall jag köra mat. Jag hoppas jag hinner med allt imonn så jag slipper gå ut till onsdag. Så nu säger jag hej-

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag hade rätt bra med tid kvar men idag så jag hade rätt okey tempo. Så sedan när jag kom hem så körde jag stretchen och allt gick bra skall bara hålla detta sedan med. En bra dag.

ROMAN: Lite halv segt idag men jag gjorde mina två timmar idag iallafall och jag får vara nöjd med det idag. Lägger till lite just nu men kommer göra mer sedan när jag får sen utskriven igen. Det är mycket att lägga till och jag hoppas att jag får ro att göra det sedan vi hoppas på det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: