tisdag 13 januari 2015

Tisdag 13/1-2015 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävlig kass natt igen. Vaknade ett otal gånger under natten och till morgonen då jag faktiskt kan ta igen lite sömn så satte en slamsugare igång och köra det höll den på med hela dagen idag. Så idag hoppade jag romanen det var ingen ide att gå igång idag alls. Kunde inte ens koncentrera mig på att komma på idag heller. Så jag la ner och till två tiden eller om det var efter så stack jag till ICA för att handla lite. Idag så köpte jag för wok och det gick på 300 idag det var alla pengar jag hade. Ja har har lite till på banken men nu har jag 1000 att leva på fram till den 25è. Ja jag köpte för wok och det blev dyrt men det var okey gott idag men det skulle vara i en chili och jag tog en men så la jag till två teskedar salem ombeg eller vad det nu heter för jag tänkte det kommer inte räcka med en chili tål rätt starkt. Och det var tur för det smakade inte så mycket när jag väl åt den idag. Gjorde för två och åt för två idag men det var pasta och jag får i mig rätt mycket av det om jag skall bli mätt. Ja kanske jag tar och gör om mat sidan men jag får se hur mycket jag får över så skall jag göra om sedan. Men en sexa på en tio gradig skala på detta idag. Det var rostbiff det skulle vara 250g men jag tog 337 tror jag att det stod på paketet och så skulle det vara 125g pasta jag tog sex knyten jag vet inte hur mycket det var men det var nog mycket mer än 125g. Men det var helt okey gott till och med men kunde ha varit bättre men gott kan göra igen om jag har råd. Så mer? Jo jag kollade på mina serier idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe med. Så en kass dag idag men jag hoppas jag sover bättre tills imonn och att ingen slamsugare kör igång imonn bitti.

TRÄNING: Ja det gick bra igår och jag hoppas att det går lite bra till torsdag. Men det blir lite jobbigare med armarna då men jag hoppas att jag kan göra rätt. Det går upp med 2,5 kilo och det går inte att ändra heller för tyngderna ligger så.

ROMAN: Ja jag gick upp och fick i mig frukosten men sedan när jag satte mig så kunde jag inte koncentrera mig alls så  jag la ner för idag. Går nog bättre imonn hoppas jag. Jo jag satte mig och läste lite idag med efter middagen  och kaffet.

Så inget mer idag utan jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: