söndag 1 februari 2015

Söndag 1/2-2015 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt och till elva tiden så satte grannen igång mobilen igen och så jag kunde inte somna om igen. Men idag låg jag till 12:30 innan jag gick upp så jag låg ett tag i lugn och ro. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Efter detta så gick jag på mina serier körde den hela dagen fram till sex tiden tror jag. Så jag fick fel på boxen igen idag den låste sig och jag fick starta om den igen. Det är andra gången den gör så kan vara en bugg. Så mer? Jo jag vann inte nått igår på eurojackpot men jag slår till till nästa vecka då det är mer pengar där. Så mer? Jo lotto var ingen storvinst men kanske lite ni får veta idag på twitter. Ja mer? Hann inte med allt jag hade spelat in idag får se till nästa vecka om jag hinner med det. Så mer. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn om ni har lust jag finns alltid här på samma tid varje dag ja nästan iallafall.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja och jag kommer rotera imonn och köra som jag skall. Sedan kör jag så i två månader sedan roterar jag igen. Men mer om detta imonn.

ROMAN: Ja jag har kommit fram till att jag måste lägga till en hundra sidor till om det skall bli en bok av det men jag tror jag kommer på mer att lägga till så jag hoppas kunna åstadkomma det med. Men vi får se hur det går just nu går det bra och jag hoppas det förblir så med.

Så inget mer så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: