tisdag 10 februari 2015

Tisdag 10/2-2015 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt bra natt men vaknade tidigt idag redan till sju tiden men lyckades somna om igen i korta stunder. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 14:00. Då skulle jag ut och handla och slänga soporna och till apoteket men jag missade apoteket idag får ta det imonn. Var ute och handlade sedan hem igen och gick igång med middagen när jag kom hem. Och sen var jag idag hade kotletter med klyft idag. Och såg mina serier när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En lite små kass dag idag jag var sen med allt idag och fick lite tid att göra det jag skulle men på det hela en okey dag för jag gjorde det jag skulle idag. Så till sju tiden så läste jag lite till innan jag la mig på sängen och väntade på bloggen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha känner av lite i benen idag men jag har bytt övning med så jag tror att det tar ett tag innan jag kan köra utan att det känns. Så mer? Jo till torsdag så skall jag köra snabba armhävningar så jag gör hela stretchen. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Japp idag blev jag klar med de odöda och jag skall imonn köra igång med en av huvud personerna. Jag börjar med Jarmo sedan Jenny och sist Roger. Så kommer jag lägga till mer sedan i andra rundan.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: