fredag 13 februari 2015

Fredag 13/2-2015 20:06

DAG: Jaha till natt igen och igen så vaknade jag tidigt som fan idag. Klockan var inte mer än fem när jag kom till sans och låg sedan rätt länge innan jag somnade igen. Så höll det på fram till elva då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då köra igång med romanen men idag pillade jag med datorn så jag kom inte igång förrän till 12:30 idag. Så höll på fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Fick ta ut en 100 till idag men jag har rätt bra denna månaden. Och jag sa att jag skulle köra igång med att laga mat tror jag skall testa till denna månaden och köra igång. Tror jag har en 500ing över så kan jag göra något för den men jag skall köpa lite med denna månaden så vi får se om det går. Vet dock inte vad jag skall göra så jag skall kolla hemsidor efter något gott recept så får vi se tills den siste vad det blir. Sedan har jag då tänkt att göra om recept sidan med vi får se om jag kan komma igång igen med detta efter denna månaden. Men vi får se om det går eller inte. Så sedan när jag kom hem så hade datorerna skannat och jag gick igång med middagen. Jo en sak till jag mailade till comhem om min sända fart och idag ringde de det var något fel så de gjorde en support till ja till en högre support så jag fick ett sms om det idag så får vi se när det blir åtgärdat om det blir i helgen eller till måndag vi får se. Så gick igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg mina serier men jag hade missat en jag la in för förra veckan och det gick inte alls så jag missade denna veckan med. Men la in på nytt så till nästa vecka så hoppas jag att den kommer med. Jo jag fick i mig två semlor idag med köpte två idag och fick ner två med till kaffet.Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag inte ut så jag hoppas att jag kommer igång med storstretchen tidigt imonn. Då skall jag göra allt och köra som jag skall.

ROMAN: Så kom inte igång som jag ville idag men körde iallafall en och en halv idag. Men som jag sa innan så går det lite trögt just nu har tappat lusten lite men jag tar igen det när jag går på andra omgången.

Så nog för idag ses igen imonn så tills dess Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: