lördag 7 februari 2015

Lördag 7/2-2015 20:30

DAG: Jaha natt igen och igår kunde jag inte somna alls. Så någon gång under natten så kom en granne hem och så låg jag och lyssnade på honom. Dock tror jag inte jag hade kunnat somna ändå men jag låg illa länge igår. Men jag lyckades somna på morgonen och var rätt pigg när jag kom ur sängen idag. Men jag kom inte ur sängen när jag ville utan till 12:50 så jag var sen idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 men jag pillade också med mitt trådlösa nätverk. Jag får inte ordning på det min mobil kopplar upp sig och ner hela tiden. Så mer? Jo till 14:30 tiden så gick jag igång med träningsmaten var klar till 15:00 och tänkte då köra igång med stretchen men hoppade den idag kom inte igång som jag skulle och sedan så la jag ner. Så gick igång med middagen istället hade idag pepparbiff med ris och pepparsås. Såg mina serier när jag åt idag men hann inte se alla idag ser imonn men imonn skall jag köra spelet ett tag om jag inte tröttnar på det vi får se till imonn. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har sista tiden hoppat alla stretch pass och jag gillar inte detta att jag är så seg att köra. Men jag hoppas jag tar mig i kragen och kör till nästa vecka.

ROMAN: Ja körde idag trotts kass natt men det gick så där idag men jag fick mina två timmar idag trotts kass natt. Men jag kommer gå på det igen i andra omgången så jag kan fixa till det då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: