torsdag 12 februari 2015

Torsdag 12/2-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen då jag och en kass natt inatt vaknade väldigt tidigt idag. Och låg sedan och försökte somna om igen och jag lyckades ett par gånger. Men så till tio så gick grannens mobil igång och efter det så gick det inte att somna igen. Nu klagar jag inte på detta klockan tio är det inget fel men lite jobbigt är det för mig. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Så mer? Jo jag beställde snabbare bredband men idag gick det inte så snabbt då på sända biten där skall det gå med 30-50 men jag får bara 24 det är inte okey. Men jag har mailat dem idag får se vad de säger om det. Så mer? Jo till tre tiden så stack jag till träningen sedan hem igen och skippade stretchen idag igen. Fick i mig middagen idag och såg på teven lite idag när jag åt. Så mer? Halv kass dag idag och som vanligt så började det med kass natt. Men det tar jag igen tills imonn. Så mer? Nä det var nog inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja var sen idag har varit det ett tag på torsdagar så även idag. Det blev lite tid på cykeln idag men lite ändå. Sedan hoppade jag stretchen idag igen. Men till nästa vecka så skall jag köra igen och inte hoppa mer.

ROMAN: Ja det går då där just nu lite segt men jag har inte kommit på nått alls idag. Men jag tar igen det till nästa runda så kör jag mer då. Gick ändå okey idag. Och jag kan säga att jag läser just nu så jag skriver inte nu men har inte kommit på nått alls idag. Går lite trögt just nu.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: