torsdag 19 februari 2015

Torsdag 19/2-2015 20:33

DAG: Jaha idag sov jag rätt okey men vaknade tidigt kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag romanen fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen till lite efter tre och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg på sjuan ett tag sedan på family guy. Så mer? En seg dag idag men så är det när jag sover kasst ja inte inatt det var väl okey men natten innan och innan det. Det räcker inte med en dag bra sömn för det sitter i så när jag väl sover så räcker inte det. Jag kan inte göra nått åt att mina grannar är uppe jo jag har sagt till dem så jag hoppas att det inte blir ofta de är uppe. Men jag måste sova mer för jag sover kasst två dagar sedan räcker det inte med en dag sömn. Så jag gick igång med middagen hade samma som innan och jag är rätt trött på det nu så till nästa vecka blir det annat. Så mer? En rätt kass dag jag fick gjort det jag skulle men så när jag skulle träna så sket det sig. Japp det är en enda lång följetång men det är det som det handlar om för mig att sova bra.

TRÄNING: Jaha körde idag men jag hoppade lite av magen idag och cyklade istället. Jag kände idag att jag hade sovit kass för jag var seg som fan idag. Så när jag kom hem så la jag ner stretchen men till lördag så skall jag köra igen måste det.

ROMAN: Ja gick rätt bra idag jag kom upp i tid och jag körde som jag skulle idag även om det var lite segt idag. Men jag fick det gjort som jag skulle få gjort så okey då da.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: