måndag 9 februari 2015

Måndag 9/2-2015 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och rätt okey natt men vaknade tidigt idag. Men lyckades somna om igen ett par gånger kom ur sängen till lite efter elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Och idag var jag lite sen iväg till träningen men kom ändå rätt okey i tid. Så tränade sedan hem och la ner stretchen idag och gick på middagen istället. Så såg lite på teven med när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo kom på en sak idag när jag skrev men mer om detta nedan. Så mer? Ja mer jo jag skall köpa lite denna månaden är det tänkt jag skall ha nya träningsbyxor kommer gå på 400. Så mer? Väldigt liten blogg idag men det har inte hänt så mycket idag heller. Jo jag vann inte nått på lotto heller men till denna veckan så. Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade stretchen men jag skall köra snabba armhävningar så kommer jag nog köra sedan med. Jag gör långsamma och då i 2-4 och det är det som är jobbigt och därför jag hoppar tror jag. Så till torsdag så kör jag snabba så får vi se hur det går då. Jo så har jag som jag sa över kollat in nya byxor men de jag ville ha finns inte mer nu. Det finns bara med resår i benen gillar inte det men det finns inte så inget att göra. Jo det finns men då blir det dyrt de jag ville ha kostar 199/st men de jag kommer köpa kostar också 199/st så jag tar dem. Men det blir till slutet av månaden.

ROMAN: Ja idag så fastnade jag lite och missade lite tid men det gick ändå rätt bra idag och jag kör igen imonn. Men det gick bra idag ändå.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: