måndag 23 februari 2015

Måndag 23/2-2015 20:27

DAG: Jaha natt igen och en rätt bra natt inatt, sov bra fram till sex tiden men lyckades somna om igen efter detta i korta stunder. Så till elva kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch. Sedan igen från två till tre då jag stack till träningen och sedan hem igen. Idag satte jag igång med stretchen men mer om detta nedan. Så sedan fick jag i mig träningsmaten och såg på teven med ett tag och så fick jag i mig en kopp kaffe och lite godis. Så fick jag ett samtal idag och det är därför jag är sen idag. Så mer? Ja mer jo jag vann inte nått på varje sig lotto eller eurojackpot men till denna veckan så kommer det smälla in. Eller hur? Så mer? En bra dag idag men den börjar alltid med en bra sömn så även denna.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men när jag kom hem och skulle köra stretchen så sket det sig idag. Jag gjorde ett set men så när jag skulle köra nästa så fick jag ont i handleden så jag kunde inte köra. Måste ha gjort nått just som jag la tyngd på den för det gjorde ont. Men jag hoppas att det är borta till torsdag då kör jag igen.

ROMAN: Ja har kommit in på en av de tre huvudpersonerna eller vad man nu skall kalla dem. Det är en som heter Roger sedan är det en till som heter Jenny och en till som heter Jarmo. Men det skall handla om Roger men så är Jenny med tills slutet och Jarmo med. Så det blir tre ändå som jag kan bygga på. Är nu inne på Jenny.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: