tisdag 3 februari 2015

Tisdag 3/2-2015 20:27

DAG: Jaha till dag då ja och innan dess till natt. Hade lite svårt att somna igår låg länge innan jag tillslut somnade sov sedan rätt okey fram till elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten och satt sedan igång med romanen men det gick trögt idag kunde inte koncentrera mig idag kom sent igång idag. Körde fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Tog ut 200 idag och köpte upp för 300 så jag ligger lite back nu igen. Så sedan hem och gick igång med middagen till halv fyra eller lite närmare fyra idag. Hade karréer med stripes såg mina serier när jag åt och satt länge idag innan jag fick i mig en kopp kaffe. Så efter detta så har jag inte gjort mycket idag en seg dag idag och fick inte så mycket gjort heller idag. Men lite och det får jag vara nöjd med efter kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag får skärpa mig på stretchen men jag sover inte bra så jag tappar orken när jag kommer hem. Vi får se hur det går till torsdag.

ROMAN: Ja segt idag men jag fick lite gjort idag iallafall men jag måste nog ändra lite när jag sedan gör om igen. Men okey idag för kass natt.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: