torsdag 26 februari 2015

Torsdag 26/2-2015 20:24

DAG: Jaha natt igen och en rätt okey natt men morgonen var så där så lite kasst blev det ändå idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad. Så mer? Imonn skall jag ut på ett äventyr skall köpa nya träningsbyxor och så skall jag köpa nytt armband till min klocka. Och så skall jag kanske köpa lite extra mat som jag sa för ett tag sedan men idag så kom en grej som kanske gör att det inte blir av. Jag hade glömt försäkringen kom idag och den låg på 1000 så nu har jag inte pengar igen. Ja jag får se hur jag gör med maten imonn har inte bestämt ännu. Men jag skall ut och köpa byxor och handskar så får vi se om det blir mer. Jo jag skall köpa armbandet med måste ha så det kommer jag inte undan. Så mer? Ja mer? Kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag igen och det gick bra var i tid iallafall inte så sen och sedan när jag kom hem så körde jag hela stretchen idag. Handleden var bra så det var bara att köar idag och det gick bra. Har fått upp farten igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick så där men jag har lite svårt just nu igen. Men jag går igenom det och så kör jag igång till nästa omgång. Tror jag att det blir kör igen imonn men då skall jag ut sedan och handla med så vi får se hur det går.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: