lördag 21 februari 2015

Lördag 21/2-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen och vaknade idag med ont i axeln igen. Kom ur sängen till efter elva och fick i mig frukosten. Sedan till 12:30 så satte jag igång med romanen. Körde den sedan fram till 14:30 idag. Då gick jag igång med träningsmaten efter denna så satte jag igång att se mina serier till 15:30 tiden då gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och mos gott mos. Såg mina serier men hann inte med alla idag tar den imonn. Jo fick ett besök idag med. Så även imonn men mer om detta tills imonn. Så mer? En kass natt inatt igen och lite sömn idag men jag fick ändå gjort det jag skulle så okey dag då da. Så mer? Har pillat lite med Google Earth får lura det för att få bra utskrifter om man skriver ut med programmet så blir det kass utskrift men om man mailar så blir det bra utskrift. egentligen så skall man köpa pro för att få bra utskrift men om man mailar så kan man lura den och få en bra utskrift på den ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag för axeln och kanske gör det samma till måndag. Men jag skall se om det går att göra övningarna utan att det gör ont då gör jag. Annars så hoppar jag axel övningarna till måndag och vilar nästa vecka. Vi får se hur det går med det till måndag.

ROMAN: Ja kom idag in på andra huvudpersonen ja kanske inte huvudperson men hon är med till slutet. Jag hade skrivit lite mer på henne i början innan jag ändrade hur jag skrev men det finns mer att göra på henne med. Segt idag men jag fick mina två timmar ändå så okey då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: